Meniu


Saulės Baterijos Srovelė Prižiūrėtojai Saulės Srovelė Įkroviklis Nešiojamų Automobiliams Žiemą Saulės Skydelis Su Nugaros Diržas Skirtas Motociklams

€13.70 €37.04

Nemokamas pristatymas
Vardinė0Iš 5
Info
  • sku: d1209
Žymos

Ši Saulės Baterija Srovelė Prižiūrėtojai efektyviai apsaugo bateriją žalą, užtikrinti efektyvų energijos panaudojimą savo sedanų.Saulės skydelis ateina su tvirtinimo dirželis ant nugaros ir gali pasigirti vandeniui atsparus dizainas, siekiant apsaugoti nuo vandens.

Techniniai duomenys:

Elemento tipas: Saulės automobilio akumuliatoriaus kroviklį

Didžiausias efektyvumas: 5W

Darbinė įtampa(voc): 12V

Trumpojo jungimo srovė(isc): 0.3 A

Maksimali srovė (impp): 0.5 A

Saulės skydelis dydis: apie 32x12cm/12.6x4.72 cm

Taikoma tipas: visos įkrovimo 12v/24v baterijos

Pakavimo Sąrašas:

1pcs * Saulės skydelis

1pcs * Valdiklis

4pcs * Apvalios siurbtuko

1pcs * Lengvesnis

1pcs * Aligatorius įrašą

1pcs * Adapto

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Išvengti Energijos Nuostolių: Su saulės kolektorių papildymo ir išlaikyti mokestis, mūsų Saulės Baterijos Kroviklis užtikrina baterijų nebus prarasti energiją žiemą.Tai ne tik užkirsti kelią baterija žalą, bet taip pat prailgina baterijos gyvavimo, efektyviai taupyti jūsų pinigus.

2.Eco-Friendly Baterija: naudojant efektyviai energiją, 5W saulės baterijų įkroviklis, automobilių sumažina energijos suvartojimą ir užtikrina patikimą atsinaujinančios energijos šaltinis.

3.Stiprios Fiksacijos: Su tvirtinimo dirželis ant nugaros, saulės skydelis gali būti tvirtinamos prie bet kokių paviršių, be slydimo, todėl patogu saulės baterijos srovelė prižiūrėtojai.

4.Besiūliai Įkrovimo Patirties: Mūsų saulės baterijų įkroviklis efektyviai konvertuoja saulės energiją į ilgesnė baterijos veikimo trukmė.Smart komplektas, su neperšlampama dizainas ir pilną aksesuarų leidžia lengvai sumontuoti be įrankių.Tiesiog veidą saulė ir tegul įkroviklis atlikti darbą.

5.Universalus Saulės Baterijos Kroviklis: Niekada paleisti iš baterija apie savo kelionę.Ši saulės baterija, įkroviklis veikia su visomis įkrovimo 12v/24v akumuliatorius, todėl jis puikiai tinka automobilių, sedanų, sunkvežimiai, traktoriai, priekabos-nameliai, ir daugiau.

Techniniai Duomenys

Kilmės Žemyninė Kinija

0 Atsiliepimai Šio produkto

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti *

1 2 3 4 5

Panašūs produktai

    • Nemokamas pristatymas Nemokamas pristatymas pagal užsakymą per €99
    • Klientų Aptarnavimas 24 Valandų internete galima parama
    • Pinigų Grąžinimas 100% Pinigų grąžinimo garantija
    • Grąžinimo politika 30 Dienų grąžinimo Paslaugos