Meniu


Juokinga Kortų Žaidimai Šalies Stalo Žaidimas Žaislas Kortelės Puiki Knyga Stalo Žaidimas, Žaislų, Draugų, Šalies, Šeimos Susibūrimai Ir Gimtadienio Dalis

€3.45 €8.62

Nemokamas pristatymas
Vardinė0Iš 5
Info
  • sku: d1540
Žymos

Šis žaidimas yra puikiai tinka visų amžiaus grupių žmones žaisti ir pagerins jūsų intelekto lygį, kaip jūs, reikia aktyviai dalyvauti.Būkite tikri, žaisti, nesvarbu, ar esi vaikas, ar suaugęs.

Specifikacija:

Produkto pavadinimas: Juokingi Kortų Žaidimai

Medžiaga: Popierius

Gaminio dydis: apie 20x15x3cm/7.87x5.91x1.18 cm

Gaminio spalva: atsitiktinis

Naudojimas: Tinka šeimos susibūrimai, šalių ir kt

Pareigos: Intelektinės plėtros pratimai koncentracija

Pakavimo Sąrašas:

1 rinkinys Šalis Žaidimo Kortelės

Pastaba:

Dėl skirtingo apšvietimo bei ekrano parametrų, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

Dėl skirtingų vadovas matavimai, prašome leisti 1-2cm dydžio skirtumas.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Saugus ir patikimas Gameplay: valdyba žaidimas kortelės poliruoti paviršiai ir erdvinio kampo dizaino, todėl galite būti tikri, kad žaisti be kenkia jūsų rankose.

2.Pažinimo Stiprinimas: Padidinti savo pažinimo įgūdžius su šio stalo žaidimo kortelės, kuri palengvina greitą minčių, skatinti psichikos judrumas, tobulinti problemų sprendimo ir sprendimų priėmimo sugebėjimus, gerina reakcijos greitį ir stebėjimo, bei skatinti intelektualinį tobulėjimą.

3.Padidinti Dėmesio: Šio stalo žaidimo kortelės skatina labai orientuota ryšius, padėti žaidėjams, stiprinti jų koncentracijos gebėjimus ir ugdyti geresnių mokymosi įpročius.Gauti visiškai panardintas įdomus iššūkis pagerinti savo protą ir dėmesį span.

4.Patirtis, Įdomus Mokymosi Būdas: Mėgaukitės jaudinantis ir sudėtingas edutainment žaidimą su savo šeima ir draugais, tinka vaikams ir suaugusiems visose amžiaus grupėse.Sužinokite nauji faktai ir įdomybės, o smagiai.Graži dovana bet kokia proga.

5.Keli Naudoja: Šis stalo žaidimas kortelė yra puikus pasirinkimas, gimtadienio, šeimos susibūrimai, ir draugai " šalys.Tai gali sustiprinti tėvų ir vaikų santykius, įtraukti džiaugsmingą atmosferą, ir būti plačiai naudojami visų amžiaus grupių žmonių.Nesvarbu, ar jūs ieškote dovanos ar žaidimas, žaisti su savo artimaisiais, šio stalo žaidimo kortelės nebus nuvilti jums.

Techniniai Duomenys

Kilmės Žemyninė Kinija

0 Atsiliepimai Šio produkto

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti *

1 2 3 4 5

Panašūs produktai

    • Nemokamas pristatymas Nemokamas pristatymas pagal užsakymą per €99
    • Klientų Aptarnavimas 24 Valandų internete galima parama
    • Pinigų Grąžinimas 100% Pinigų grąžinimo garantija
    • Grąžinimo politika 30 Dienų grąžinimo Paslaugos