Meniu


Metalo Paukščių Sienų Dekoras Sienos Menas Papuošalai Energingas Ornamentu Art 3D Skulptūros, Kabo Gyvenimo Kambario, Miegamasis Patvarus Lengva Naudoti

€16.74 €20.17

Nemokamas pristatymas
Vardinė0Iš 5
Info
  • sku: d154497
Žymos

[Realūs Projektavimo]šio projekto Metalo Paukščių Meno Apdaila yra labai realus.2D pjovimo forma pasiekia 3D vaizdo efektus, su restorano kūrinys.Ir jis turi trijų matmenų įgaubtas, išgaubtas jausmas, toli už kitų tradicinių sienos menas.

[Medžiagos] Metalo Paukščių Sienų Dekoras yra pagaminti iš aukštos kokybės metalo, kuris yra tvirtas, atsparus oro sąlygoms, atsparus vandeniui ir nėra lengva išnyks ar rūdžių.

[Lengvai Pakabinti]yra kablys, ant galinės sienos dekoro lengva kabinti.Kai mūsų metalo Paukščiai yra pakabinti ant sienos ar tvoros, tai atrodys kaip tikra, paukščiai, Paukščiai, paleisti į savo kiemą.

[Platus Taikymas]sienos meno tvoros apdaila yra Puikus dizainas lauko ir vidaus apdaila, tinka miegamajame, gyvenamasis kambarys, sodas apdaila, kieme apdaila, balkonas, kiemas, sienų apdaila, metalo, veranda, apdailos arba lauko tvoros apdaila.Tai yra taip pat puikus pasirinkimas, virtuvė, vonios kambarys, pėsčiųjų takai, įėjimai ir kt.

[Paketą Įeina]iš viso 4 skirtingų stilių Paukščių.Galite naudoti ne tik tai, kaip namų puošmena, bet ir kaip dovana savo šeima ir draugais, kaip Motinos Diena, gimtadienius, Padėkos,Kalėdų, housewarming dovana.

Spalva:Kaip Parodyta Paveikslėlyje

Medžiaga:Metalas

Dydis:26 x 22cm

Pakuotės Turinys:

4 x Papuošalai

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Metalo Paukščių Sienų Dekoras Sienos Menas Papuošalai Energingas Ornamentu Art 3D Skulptūros, Kabo Gyvenimo Kambario, Miegamasis Patvarus Lengva Naudoti

Techniniai Duomenys

Medžiaga Plastikiniai
Kilmės Žemyninė Kinija

0 Atsiliepimai Šio produkto

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti *

1 2 3 4 5

Panašūs produktai

    • Nemokamas pristatymas Nemokamas pristatymas pagal užsakymą per €99
    • Klientų Aptarnavimas 24 Valandų internete galima parama
    • Pinigų Grąžinimas 100% Pinigų grąžinimo garantija
    • Grąžinimo politika 30 Dienų grąžinimo Paslaugos