Meniu


Natūralaus Akmens Red Crystal Meilė Širdies Kambario, Apdaila, Namų Ir Brangakmenių Papuošalai Graži Dovana Moterims, Vyrams

€3.64 €10.70

Nemokamas pristatymas
Vardinė0Iš 5
Info
  • sku: d154832
Žymos

Mūsų aventurine širdyje, crystal yra pagaminti iš natūralių raudona aventurine, šis kristalas yra puikus namų ar biuro puošmena.Jis gali būti naudojamas kaip žuvų bakas ar vazonas apdaila, pridedant ramina, kad jokios vietos.

Specifikacija:

Pavadinimas: Raudona Aventurine Meilės Amatai

Medžiaga: Krištolas

Gaminio dydis: apie 5-7cm/1.97-2.76 cm

Skelbimas:

Dėl skirtingo apšvietimo bei ekrano parametrų, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

Dėl skirtingų vadovas matavimai, prašome leisti 1-2cm dydžio skirtumai.

Paketas, Sąrašas:

Raudona aventurine crystal*1

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Natūralų Spindesį: Raudona Aventurine crystal aukštos kokybės natūralios medžiagos, sukurtas su didžiausią tikslumą ir priežiūrą.Jo gražūs gamtos grožis yra žinoma, kad skatinti kūrybiškumą.

2.Patobulintas Erdvės: Pakelti sudėtingumo jūsų namuose ar biure su mūsų raudona aventurine kristalų.Puikiai tinka meno, amatų ir krištolo kolekcijas, savo natūralios spalvos prideda touch elegancija.Puikiai, kaip išskirtinį apdaila už bet kokią erdvę.

3.Neprilygstamas Stilius: Pagaminti iš natūralių raudona aventurine kristalų, kiekvienas gabalas yra unikalus.Mėgautis gamtos nesuderinta didybę su šiuo nuostabiu showpiece.

4.Pagerėjo Meditacijos Patirtis: Paversti jūsų meditacijos rutinos, įtraukiant Raudona Aventurine Krištolo ramina energijos padidinti.Ši Meditacija Kristalų Pavyzdys yra puikus įrankis, kad atrakintumėte visas jūsų meditacijos potencialą, stiprinti savo dėmesio, sumažinti streso lygį, ir sudaryti vartai į gilesnius dvasinius įžvalgų.

5.Plačiai Naudojamas: su Šiuo nuostabiu raudona aventurine kristalų-puiki dovana variantas visiems.Ji taip pat gali būti naudojamas norint padailinti žuvų tankai ar gėlių vazonai, todėl tai puikus apdailos kelis kartus.Savo gamtos grožiu ir elegancija bus pridėti jutiklinio, šilumą bet kokioje aplinkoje.

Techniniai Duomenys

Kilmės Žemyninė Kinija

0 Atsiliepimai Šio produkto

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti *

1 2 3 4 5

Panašūs produktai

    • Nemokamas pristatymas Nemokamas pristatymas pagal užsakymą per €99
    • Klientų Aptarnavimas 24 Valandų internete galima parama
    • Pinigų Grąžinimas 100% Pinigų grąžinimo garantija
    • Grąžinimo politika 30 Dienų grąžinimo Paslaugos