Meniu


Motociklo Puodelio Laikiklis Motociklų, Dviračių Reguliuoti Gėrimo Laikiklis Motociklų Aksesuarų Gėrimų Vandens Butelis Gėrimo Puodelis Termosas

€8.54 €17.09

Nemokamas pristatymas
Vardinė0Iš 5
Info
  • sku: d1921
Žymos

Aprašymas:

1. 【Plačiai Naudoti】Gerai suprojektuoti puodelio laikiklis.Jūs galite įdėti ją beveik visur savo dviratį: rankenos, kelių rankenos, variklio apsaugų, arba kitur.Jis taip pat tinka labiausiai vežimėliais, vežimėliai, vaikštynės, ir motoroleriai.

2. 【Kieta Medžiaga】Aukštos kokybės pp, labai patvarus.Skirtas saugoti įvairių puodeliai, skardinės ir buteliai.

3. 【Lengvas ir Patvarus】Ši dviračių vandens butelis turėtojas yra stiprus, patvarus ir lengvas.Lygaus paviršiaus dviračių taurės savininkas bus dėvėti žemyn dviračio rėmas ir išlaikyti savo dviratį, saugus.

4. 【Puikiai Tinka】Šį reguliuojamas vandens butelis narvas yra pagaminti iš didelio stiprio, kieta pp ir tinka labiausiai standartinio dydžio vandens butelių.

5. 【Nereikia jokių Įrankių】vandens butelis narvas yra skirtas lengvas diegimas ir šalinimas.Įdiegiamas per kelias sekundes, nereikia jokių įrankių.

Specifikacija:

Produkto pavadinimas: vandens puodelio laikiklis

Gaminio medžiaga: pp

Produkto svoris: 200g

Gaminio dydis: 7.7*7.7*13.5 CM (3.03*3.03*5.31 coliai)

Produktų Sąrašas:

Motociklo Puodelio Laikiklis*1

Pastabos:

1. Gaminio spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos dėl skirtingų apšvietimas ir ekrano Parametrai.

2. Dėl vadovo matavimo, yra tolerancija produkto dydžio.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.【Patogus Amatų】Motociklo Puodelio Laikiklis nebus susidėvi dviračio ar motociklo rėmo, nes ji yra įrengta su lygaus paviršiaus su restorano amatų ir gali užtikrinti, kad jūsų dviratis ar motociklas saugos.

2.【Patogu Surinkti】skirtas saugoti įvairių puodeliai, skardinės ir buteliai, Atv Puodelio Laikiklis yra lengva įdiegti ir pašalinti be jokių įrankių, kurie leidžia jums ją įdiegti per kelias sekundes.

3.【Patikimas PP Medžiaga】Tinka daugumai standartinio dydžio vandens butelių, Dviračių Puodelio Laikiklis yra pagamintas iš griežtos atrankos pp medžiagos, kuri yra didelio stiprumo, tvirti ir patvarus.

4.【Patogus ir Lengvas】Naudojamas kai ir visur, kur tik įmanoma, Puodelio Laikiklis, Skirtas Motociklas yra įrengta lengva atlikti bruožas, kuris yra patogus ir lengvas.

5.【Plataus Taikymo】Tinka daugumai kūdikių vežimėliais, lyginimo vežimėliais, kūdikių vaikštynės ir motorolerių, Motociklų Gėrimo Laikiklis naudojamas įvairių programų, kurios idealiai tinka rankenos, užmiestyje rankenos, variklio apsaugų, ar kitose vietose.

Techniniai Duomenys

Kilmės Žemyninė Kinija

0 Atsiliepimai Šio produkto

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti *

1 2 3 4 5

Panašūs produktai

    • Nemokamas pristatymas Nemokamas pristatymas pagal užsakymą per €99
    • Klientų Aptarnavimas 24 Valandų internete galima parama
    • Pinigų Grąžinimas 100% Pinigų grąžinimo garantija
    • Grąžinimo politika 30 Dienų grąžinimo Paslaugos