Meniu


1 Pora Jutiklinio Ekrano Pirštinės Itin Jautrus Žaidimas Žaisti Pirštinės Kovos su Prakaito Kvėpuojantis už PUBG E-Sporto Sara Žaidimų Pirštinės

€2.57 €4.22

Nemokamas pristatymas
Vardinė0Iš 5
Info
  • sku: d1972
Žymos

1 Pora Žaidimų Žaisti Pirštinės Itin Jautrus Žaidimų Piršto Movos Kovos su Prakaito Orui Laikyti Šiltai už PUBG E-Sporto Sara Žaidimų Pirštinės

Ypatybė:

1. Superlaidumo Ledo Šilko: Padaryta su naujos kartos superlaidumo ledo šilko medžiaga, šių jutiklinio ekrano pirštinės pasiūlyti sklandžiai ir išskirtinio jautrumo.Jie yra kvėpuojantis, užkirsti kelią šilumos kiekį ir skatinti prakaito absorbcija, ačiū vėsinimo technologija pateikta ledo šilko audinio.Pirštinės pirštuotos pirštinės, kumštinės pirštinės gali būti lengvai nuplaunamas, be fraying ar pilling, dėka savo didelio tankio audimas 500 siūlių vienam colių, siūlanti pagerina patvarumą ir lankstumą.Šios pirštinės suteiks šilumą žiemą, o leidžia nevaržomai judėti, siūlanti šilumos generavimo pluoštai, kurie užrakinti šiluma.

2. Universalus Naudojimas: Šių žaidimų pirštinės remti visus išmanusis telefonas/tabletę žaidimai tiek "iPhone" ir "Android" įrenginiuose.Jie taip pat tinka ir kitų lenktynių žaidimų ir veiklos lauke.Pirštinės yra kvėpuojantis ir prakaitą sugeriančios, todėl jie puikiai tinka tiems, su prakaituotas rankas.Jie ne tik apsaugos jus nuo šalčio, bet ir stiprinti savo žaidimų patirtis iki galo.

3. Tinkamas Scenarijus: Puikus esports mobiliųjų žaidimų, lauke, dviračių sportas, ir išlaikyti šiltas šaltas oras.Šių žaidimas pirštinės yra universalus ir gali būti naudojamas įvairiose situacijose, siekiant patenkinti įvairius poreikius.

4. Universalus Pritaikymas: skirtas būti vienos lyties, tai žaidimas, žaisti, pirštines, tinka tiek vyrams ir moterims.Su jų ergonomiškas dizainas ir tampus medžiagos, jie teikia patogiai labiausiai vertus dydžių.

5. Pasitenkinimo Garantija: Mes siekiame teikti aukščiausio lygio klientų aptarnavimas kiekvienam klientui, siekiant užtikrinti, kad jūs turite malonią patirtį.Jei turite kokių nors klausimų, klausimų ar reikia padėti, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.

Specifikacija:

Kilmė: Žemyninėje Kinijoje

Suderinamos Prekės/Modelis: Mobiliojo Įrenginio

Pavadinimas: Šilta ir kovos su prakaito piršto pristatomos vaikiškos lovelės už PUBG žaidimas

Spalva: rožinė, mėlyna (pasirinktinai)

Medžiaga: Sumaišytus medvilnės/laidūs siūlai

Kiekis: 1 pora

Taikoma scenarijus: E-sporto mobiliųjų žaidimų, lauke, dviračių sportas, išlaikyti šiltas

Taikoma žmonių: unisex

Dydis: 120.00x100.00x10.00mm/4.72x3.94x0.39inch

Svoris: 20g

Pastaba:

Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

Prašome leisti 1-2cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

Paketai:

1 Pora X Jutiklinio Ekrano Pirštinės

Techniniai Duomenys

Modelio Numeris Jutiklinio Ekrano Pirštinės
Aksesuarai Tipas Pakeitimo Shell
Kilmės Žemyninė Kinija
Suderinamos Prekės/Modelis Mobiliuoju Prietaisu
Prekės Pavadinimas ALLOYSEED

0 Atsiliepimai Šio produkto

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti *

1 2 3 4 5

Panašūs produktai

    • Nemokamas pristatymas Nemokamas pristatymas pagal užsakymą per €99
    • Klientų Aptarnavimas 24 Valandų internete galima parama
    • Pinigų Grąžinimas 100% Pinigų grąžinimo garantija
    • Grąžinimo politika 30 Dienų grąžinimo Paslaugos