Meniu


Breathalyzer,Skaitmeniniai Kvėpavimas Alkoholio Testeriai,LCD Skaitmeninis Ekranas Asmens Namuose / Šalies Naudoti Su 5 Kandikliai Patvarus

€9.89 €14.12

Nemokamas pristatymas
Vardinė0Iš 5
Info
  • sku: d309719
Žymos

Su pažangių puslaidininkių jutikliu, naudoja tą patį policijos klasės technologijų pasitiki ligoninių, klinikų, ir net teisėsaugos.Šių profesinių organizacijų pasitikėjimą mūsų kvėpavimas alkoholio testeriai, nes jie žino, kad jie gauti tikslių ir patikimų rezultatų įmanoma, kiekvieną kartą, kai jie bandymų.

Tiesiog vieno mygtuko operacija, tai lengva įjunkite prietaisą ir bandymas jį per kelias sekundes.palaukite 10 sekundžių, pašildytas, tada smūgis su testeriu 5-6 sekundes, rezultatas bus paruoštas po 3 sekundžių.Prašome patikrinti, išgėrus bent 20 minučių.

Lengvas kvėpavimas alkoholio testeriai lengvai telpa kišenėje ar rankinėje, todėl tai puikus nešiojamasis breathalyzer bet kokiai progai.Puikiai tinka vestuvių, vakarėlių ar kitų socialinės veiklos,

Su skystųjų KRISTALŲ ekranas, ji yra lengviau skaityti, net mažesnis nei optimalus apšvietimo sąlygomis ir pasiūlyti profesionalią tikslumo saugaus vairavimo.Tai suteiks jums signalą, pypsėjimu, kai leistina riba peržengiama ir perspėjimo ir pavojaus simbolis yra rodomas.

savybės:

1. Skaitmeninis ekranas alkoholio koncentracija rezultatų su pypsi

2. Signalizacijos taško, galite pasirinkti raudonos šviesos apšvietimas

3. Automatinis išjungimas energijos taupymo funkcija

4. Kandiklį yra keičiamos, ir 5 kandikliai yra pristatomi.

5. Įšilimo laikas: 10 sekundžių Reakcijos laikas: per 5 sekundes

6. Bandymų diapazonas: 0.00%-0.19% BAC

7. 2 "AAA" šarminės baterijos (neįtraukta su šia mašina)

Siekiant užtikrinti tikslų bandymo rezultatai, prašome palaukti, po 20 minučių nuo alkoholio, prieš pradėdami testą.Tai geriausia, kad bandymo metu yra daugiau kaip 3 minučių nuo paskutinio bandymo.

8. Nepriklausomai nuo to, ar produktas yra naudojamas, ar ne, gamintojai ir pardavėjai nebus prisiimti bet kokią atsakomybę dėl nelegalios veiklos.Pavyzdžiui: girtas vairuotojo, darbui aukštyje.

Kiekvienas žmogus skirtingai reaguoja į alkoholį, todėl tyrimo rezultatai yra tik informacinio pobūdžio ir negali būti naudojamas kaip criterionfor nustatymo rezultatus.

Medžiaga: plastikas

spalva: Juoda

Pakuotės Turinys:

1 x Alkoholio Testeris

5 x kandiklį

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Techniniai Duomenys

Kilmės Žemyninė Kinija
"PASIDARYK pats" ir Reikmenys Medienos apdirbimo
Prekės Pavadinimas FGHGF

0 Atsiliepimai Šio produkto

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti *

1 2 3 4 5

Panašūs produktai

    • Nemokamas pristatymas Nemokamas pristatymas pagal užsakymą per €99
    • Klientų Aptarnavimas 24 Valandų internete galima parama
    • Pinigų Grąžinimas 100% Pinigų grąžinimo garantija
    • Grąžinimo politika 30 Dienų grąžinimo Paslaugos