Meniu


Raudona Tutu Nustatyti Kalėdų Tutu Sijonai Rinkiniai Su Lankelis Tutu Suknelė, Lankelis Sijonas Nustatyti Kūdikių Grils Metų 1-3 Metų Mergytę

€7.59 €21.67

Nemokamas pristatymas
Vardinė0Iš 5
Info
  • sku: d33957
Žymos

Mūsų tutu rinkiniai yra skirti tam, kad jūsų vaikas išsiskirti iš minios, todėl jūsų vaikas dėmesio centre, kur jums eiti!Be to, mūsų tutu rinkiniai padaryti puiki dovana bet kokiai progai.

Specifikacija:

Gaminio dydis:

Prieplaukos diržas: 30cm/11.81 cm, sijonas liemuo: 35cm/13.78 cm, sijono ilgis: 15cm/5.91 cm

Vidurio prieplaukos diržas: ne didesnis kaip 36 cm/14.17 cm, liemuo: 40cm/sudarė 15,75 cm, sijono ilgis: 20cm/7.87 cm

Didelis dokas tvirtinimas: ne didesnis kaip 36 cm/14.17 cm, liemuo: 50cm/19.69 cm, sijono ilgis: 27cm/10.63 cm

Paketas, Sąrašas:

Kūdikių tutu ir nustatyti ekrano užsklandą*1

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Patvari Medžiaga: poliesterio-medvilnės mišinys naudojamas mūsų kūdikis tutu ir lankelis yra aukščiausio lygio.Tai užtikrina, kad tai nėra lengva tabletes arba išnyks, o taip pat teikia minkštas ir patogus dėvėti.Su kvėpuojantis ir patvarus medžiaga žada ilgalaikį telpa mažai ryšulio džiaugsmo.

2.Šventinis Dizainas: Šis kūdikis tutu ir nustatyti ekrano užsklandą, tinka įvairiomis progomis, ir sukuria tvirtą šventinę atmosferą.Red elf formos yra klasikinis dizainas, kad yra mielas ir įdomus.Jūsų kūdikis bus meilė dėvėti ši žavinga apranga.

3.Mados Pirmyn Stilius: Pakelti jūsų vaiko mados žaidimas su mūsų kūdikis tutu ir nustatyti ekrano užsklandą.Tai stilingas rinkinys sudaro tutu ir galvos apdangalai, suprojektuoti išskirtinį dėmesį detalėms ir aukštos kokybės medžiagos.

4.Dauguma Kartų: Tegul jūsų mergytę blizgesį šiame tutu ir nustatyti ekrano užsklandą.Idealiai tinka cosplay, partijos, šeimos susibūrimai, karnavalai, ir Kalėdų šventės, ji bus padaryti ją dėmesio centre.Jo ryškios spalvos ir žavingas dizainas bus pavogti visi širdies.

5.Puiki Dovana: Pakelti bet kokia proga dovanų šį kūdikį tutu ir nustatyti ekrano užsklandą.Jos patogiai ir stilingas lankelis bus džiaugsmo vaikams ir suaugusiems.Ideali dovana bet jauniems fashionista.

Techniniai Duomenys

Kilmės Žemyninė Kinija
Stilius Oficialus
Medžiaga Kailiniai

0 Atsiliepimai Šio produkto

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti *

1 2 3 4 5

Panašūs produktai

    • Nemokamas pristatymas Nemokamas pristatymas pagal užsakymą per €99
    • Klientų Aptarnavimas 24 Valandų internete galima parama
    • Pinigų Grąžinimas 100% Pinigų grąžinimo garantija
    • Grąžinimo politika 30 Dienų grąžinimo Paslaugos