Meniu


DHF "Android" 13 Automobilio Radijo Honda CRV CR-V 2007 M. 2008 M. 2009-2011 M. Carplay Auto Multimedia Vaizdo Grotuvas, Navigacija 4G GPS Galvos Vienetas

€285.51 €594.81

Nemokamas pristatymas
Vardinė0Iš 5
Info
  • sku: d352508
Žymos

Jeigu nesate tikri, kad šis straipsnis tiks jūsų automobilio, prašome susisiekti su mumis prieš perkant.

Pastaba: Jei produktas turi 360 kameros funkcija, prašome susisiekti su mumis patvirtinti ir pateikti nuotrauką originalus automobilio centrinėje konsolėje išvengti gauna klaidingą prekių.Ir prašome kreipkitės į specialistus, kad ją įdiegti.Ačiū!

UI sąsaja, piktogramos gali šiek tiek kisti atsižvelgiant į sistemos atnaujinimus, prašome kreiptis į tikrasis produktas.

Importo Mokesčio:

Mes nesame atsakingi už BET kokius importo mokesčius ir PVM , muitai, muitinės ar vėlavimų.Jei sklypas yra grąžintas į mus, nes pirkėjas atsisako mokėti minėtus mokesčius, mes negali išsiųsti siuntinį tol, kol pirkėjas baigia šie mokesčiai ir moka visus grįžti ir vėl mokesčiai.Pirkėjas gali atšaukti užsakymą arba prašyti grąžinti pinigus už anksčiau nurodytų priežasčių.

Prekybos Politika:

1. Prašome įsitikinkite, kad jums palikti savo teisinga (mobiliojo) telefono ryšio numeris/pašto kodą ir pristatymo adresą Decoravenue.lt sistemos, neteisingos informacijos bus nedelsiant užsakymo išsiuntimo, muitinio įforminimo ir pristatymo laiką.Mes pasirūpinsime, kad pristatymas per 3 darbo dienas nuo mokėjimas (išskyrus ypatingus atvejus)

2. Jei jūsų adresas yra nereikšminga, yra papildomas $40 nuotolinio valdymo mokestis, kuris nėra įtrauktas į mūsų kainomis, ir mes negali būti galėtų išsiųsti sklype be šio mokesčio.

3. Prašome patikrinti krovinio būklę prieš pasirašant už sklypą, jei turite bet kokius klausimus apie prekes, prašome susisiekti su mumis laiku, mes padėsime jums išspręsti šią problemą pirmą kartą.

Apie Įrenginiui:

Mes rekomenduojame klientams imtis produktą prie auto remonto dirbtuvės už profesionalų montavimą, kaip neteisingo instaliavimo gali pažeisti prietaisą.Jei turite problemų su jūsų prietaiso, prašome susisiekti su mumis prieš paduodant ginčų, mes suteikti jums gerą sprendimą.Dauguma ginčų kyla dėl neteisingo naudojimo ar įrengimo.

Techniniai Duomenys

Yra touch screen Taip
Ekrano Dydis 9"
Už Transporto Priemonių Prekių Ženklai/Modelis "Honda"
Din Dvigubas Din
Prekės Svoris 2kg
Speciali Funkcija Wifi Funkcija, Paramos Vairas Kontrolės, Paramos 4G Tinklo, Parama Gali, Autobusų
Kilmės Žemyninė Kinija
Garantija 12 Mėnesių
Įtampa 12V
Max Išorinė Atmintis 256G
Operacinės Sistemos Android 12
Specialios Funkcijos Įmontuotas GPS, Mobilusis Telefonas, MP3 Grotuvai, Balso Kontrolė, DSP, Carplay, Android Auto, Atbulinės Eigos Įvestis, Padalintas Ekranas
Vidinis Ekranas Taip
Sąsaja PLUG AND PLAY
Rezoliucija 2000*1200 1280*720
RAM 1G/2G/4G/8G
OSD Kalba Kinų (Supaprastinta), Kinų (Tradicinė), Albanų, Arabų, Azerbaidžaniečių., Airijos, Estijos, Baltarusijos, Bulgarų, Islandų, Lenkų, PERSŲ, Bulio tekstas (olandijos, Pietų Afrikos respublika), Danų, Vokiečių, Rusų, Prancūzų, Filipinų, Suomių, Gruzijos, Haičio Kreolų, Korėjiečių, Olandų, Galisija, Katalonų, Čekijos, Kroatų, lotynų, Latvijos, Lietuvių, Rumunų, Maltiečių kalba, Malajų, Makedonų, Norvegų, Portugalų, Japonų, Švedų, Serbijos, Slovakijos, Slovėnų, Svahili, Tailando, Turkų, Valų, Ukrainos, Hebrajų, Graikų, Ispanijos Baskų, Ispanų, Vengrų, Armėnų, ITALIJOS, Jidiš, Hindi, Indija Urdu, indonezija, Lietuvių, Vietnamo
ROM 32G/64G/128G/256G
Prekės Pavadinimas DHF
Skaitmeninės Medijos Formatas Mp3, MP4, WMA, JPEG

0 Atsiliepimai Šio produkto

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti *

1 2 3 4 5

Panašūs produktai

    • Nemokamas pristatymas Nemokamas pristatymas pagal užsakymą per €99
    • Klientų Aptarnavimas 24 Valandų internete galima parama
    • Pinigų Grąžinimas 100% Pinigų grąžinimo garantija
    • Grąžinimo politika 30 Dienų grąžinimo Paslaugos