Meniu


Dviračio Krepšys Nešiojamų Kalnų Keliais Dviračio Rėmo Vamzdžio Krepšys, Universalus Dviračio Rankenos Kamieninių Dėklas Lauko Dviračių Atsarginės Dalys

€11.73 €18.05

Nemokamas pristatymas
Vardinė0Iš 5
Info
  • sku: d39885
Žymos

Dviračio Krepšys Nešiojamų Kalnų Keliais Dviračio Rėmo Vamzdžio Krepšys, Universalus Dviračio Rankenos Kamieninių Dėklas Lauko Dviračių Atsarginės Dalys

1. Puikus Medžiaga: dviračio krepšys yra pagamintas iš poliesterio, kuri turi patogiai jaustis ir gerai praleidžia orą.Visą maišą, korpusas pagamintas iš klijai paspaudus vandeniui atsparus užtrauktukas, kuris gali išvengti vandens purslų, bet negalima mirkyti vandenyje arba veikiami lietaus ilgą laiką.

2. Protingas Dizainas: cilindro projektas atitinka saugojimo poreikius ilgos juostos elementus.Bendras ilgis yra apie 25cm/9.84 colių, kuris gali patenkinti saugojimo elementus žemiau 25cm/9.84 colių.Angos iš abiejų galų yra patogu paimti ir laikyti, ir viršutinėje kišenėje yra skirtos klasifikuoti ir mažus daiktus.

3. Penkių Dirželiai: daugiafunkcinis krepšys turi penkis dirželiai, kuri yra įdiegta įvairių pozicijų, atsižvelgiant į skirtingus poreikius.Trumpas dirželis yra apie 30cm/11.81 colių, ilgas dirželis yra apie 57cm/22.44 colių, ir peties dirželis yra apie 127cm/50inch.

4. Multi-funkcija: dviračio vairo krepšys yra sukurta puiki dviračių priedai.Ji tinka daugumai rūšių dviračiai, pvz., sulankstomi dviračiai, sausumos dviračiai, kalnų dviračiai.Be to, ji gali būti įjungtas į pečių maišą.

Pareigos:Rainproof

Svoris:Apie 179g

Spalva:Juoda

Medžiaga:poliesteris

Dydis:Apie 25x10cm/9.84x3.94inch

Pakuotės Turinys:

1 * dviračio vairo krepšys

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Techniniai Duomenys

Kilmės Žemyninė Kinija

0 Atsiliepimai Šio produkto

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti *

1 2 3 4 5

Panašūs produktai

    • Nemokamas pristatymas Nemokamas pristatymas pagal užsakymą per €99
    • Klientų Aptarnavimas 24 Valandų internete galima parama
    • Pinigų Grąžinimas 100% Pinigų grąžinimo garantija
    • Grąžinimo politika 30 Dienų grąžinimo Paslaugos