Meniu


10vnt 25*45mm Lydinio Filigranas Žavesio Žalvario Užstatą Metalo Lapų Formos Auskarai "PASIDARYK pats" Apyrankės Moterims

€4.61 €6.49

Nemokamas pristatymas
Vardinė0Iš 5
Info
  • sku: d410784
Žymos

1. Pakuotės turinys: Jūs gausite 10 sidabro vieną skylę lapų raižyti pakabučiai, matavimo 25 * 45mm, vidutinio dydžio, pakankamai patenkinti savo gamybos poreikius.Kiekvienas pakabukas yra rankų darbo, ir kiekvienas straipsnis turi skirtingą formą.

2. Universalus: Tai natūralus, nekilnojamojo filigranas lapų pakabučiai su žalvario užstatą yra puiki DIY apyrankės, karoliai, keychain, ir reikmenų sprendimus.

3. Patvarus: Pagamintas iš aukštos kokybės metalo lydinio, šie sidabro lapų puošmenų yra padengtą ilgalaikį žalvario apdaila, kuri suteikia jiems blizgesį, kuris trunka.

4. Patogu: Kiekvienas filigranas žavesio lapų formos pakabukas ateina su užstatą, kuris leidžia lengvai prie grandinės, omarų užsegimas, arba nerūdijančio plieno viela.

5. Stilingas: Ar jūs padaryti mados pirmyn pareiškimą su savo auskarų ar atskleis jūsų unikalus asmenybė per vieną-of-a-kind karoliai, šių tabaluoti pakabučiai yra tikrai įspūdį.

6. Svarbi Pastaba: Prašome naudoti šių natūralių lapų pakabučiai atsargiai, kaip jie yra subtilus ir gali lūžti lengvai.Dydis, forma, ir venos modelius kiekvieno pakabukas gali skirtis, dėl natūralių medžiagų, naudojamų.Tačiau, mes garantuojame kokybę ir meistriškumo kiekvieną pakabukas.Medžiaga:Metalas

Dydis:25*45mm

Spalva:Sidabrinė

Stilius:Filigranas Žavesio

Naudojimas:Papuošalų Priėmimo, "PASIDARYK pats" Apyrankė,Karoliai,Keychain

Pakuotė:10vnt 25*45mm Žalvario, Padengta Skiedra Skylę Gamtos Realus Ilgai Lapų Pakabučiai

Techniniai Duomenys

CN Zhejiang
Medžiaga Akrilo
Kilmės Žemyninė Kinija

0 Atsiliepimai Šio produkto

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti *

1 2 3 4 5

Panašūs produktai

    • Nemokamas pristatymas Nemokamas pristatymas pagal užsakymą per €99
    • Klientų Aptarnavimas 24 Valandų internete galima parama
    • Pinigų Grąžinimas 100% Pinigų grąžinimo garantija
    • Grąžinimo politika 30 Dienų grąžinimo Paslaugos