Meniu


12/36/vnt Dviračio Atšvaitas Vamzdis Dviračio Rato Stipinų Atspindintis Saugos Įspėjimas Dviračių Lipduką "PASIDARYK pats" Atšvaitas Vamzdžio Priedai Lig H7R8

€1.86 €2.66

Nemokamas pristatymas
Vardinė0Iš 5
Info
  • sku: d41428
Žymos

Produkto pavadinimas:Dviračių Kalbėjo Atšvaitus

Gaminio Dydis apie:

Vidinis Dia.:1.9-2.4 mm

Ilgis: 80mm

Išorinis Dia.: 5mm

Gaminio spalva: Kaip parodyta paveikslėlyje

Gaminio Medžiaga:Abs vamzdis+ atspindinti danga filmas

produkto savybės:

1.Šviesą ATSPINDINČIOS EFEKTAS:šviesą Atspindintys serijos gaminys,dviračių atšvaitais varantys palaiminimą galima tiesiogiai tolima šviesa atsispindi atgal į šviesos vietoje, nesvarbu, dieną ar nesvarbu, dieną ar naktį,visi gali gaminti gerus rezervo atspindys, optinis efektas.

2. LENGVA ĮDIEGTI: vielos įrašą dizainas leidžia greitai ir lengvai sumontuoti ant savo dviračio stipinai.Tiesiog wrap šviesą atspindinčios juostelės aplink stipinai ir saugoma ji su garso įrašą.

3. PATVARUS IR atsparus oro: Šių atspindinčias juostas, yra pagaminti iš aukštos kokybės medžiagų, kad atlaikytų elementai.Jie yra atsparus vandeniui, atsparus UV, ir atsparus bendrojo dėvėjimosi ir plyšimo, užtikrinant ilgalaikį našumą.

4. UNIVERSALUS IR SUDERINAMAS: Tai atspindinti juosteles tinka tiek kelių dviračiai ir kalnų dviračiai, ir gali būti lengvai montuojamas ant bet kokio standartinio dviračio rato.Šių atspindinčios juostelės yra reguliuojamas, kad tilptų platų kalbėjo dydžių, suteikti universalumo daugelyje dviračiai.

5. SAUGOS UŽTIKRINIMO: sidabras atspindi šių atspindinčias juostas efektyviai atspindi šviesą, todėl jūs galite pamatyti, geriau iš visų kampų.Tai padeda išvengti nelaimių ir tampa saugesnės jojimo patirtis jums ir kitiems kelyje.

Atsargumo priemonės:

1. Kaip mes visi žinome , įvairios kompiuteriai ekrano spalvos skirtingai, spalva tikrasis prekė gali šiek tiek skirtis iš šios nuotraukos.

2. Jei manote, sunku pasirinkti dydį, jūs galite jaustis laisvai susisiekti su mewe bus duoti jums keletą pasiūlymų, bet tai jums nuoroda tik.

3.Pastaba: Tai yra šviesą atspindinčios juostelės (ne šviesos juosta, negalėjau šviesa pati), bus atspindinčios šviesos spinduliavimo ir suteikti saugumo įspėjimas!Negalėjau šviesos jei jums važinėti tamsoje be šviesos!

Vežimą sudaro:

12/36 pc Dviračių Kalbėjo Atšvaitus

Ačiū jums už dėmesį, jei jūs norite pirkti daugiau, nei mes, sąraše, prašome susisiekti su mumis.Kviečiame apsilankyti.Tikimės, kad jūs have a nice day!

Techniniai Duomenys

Medžiaga Aliuminio
Kilmės Žemyninė Kinija

0 Atsiliepimai Šio produkto

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti *

1 2 3 4 5

Panašūs produktai

    • Nemokamas pristatymas Nemokamas pristatymas pagal užsakymą per €99
    • Klientų Aptarnavimas 24 Valandų internete galima parama
    • Pinigų Grąžinimas 100% Pinigų grąžinimo garantija
    • Grąžinimo politika 30 Dienų grąžinimo Paslaugos