Meniu


Ant Sienos Montuojama Dviračių Pakaba Dviratį Pakaba Kablys Organizatorius Stovo Kelių Dviračių Saugojimo Dviračių Stovo Laikiklį Už Balkonas Kiemo Namo Kieme Garažas

€11.38 €22.77

Nemokamas pristatymas
Vardinė0Iš 5
Info
  • sku: d45729
Žymos

Mūsų dviračių saugojimo sieninis laikiklis suteikia saugų ir vietos taupymo sprendimas savo kalnų dviratį.Sukurtas tvirtas medžiagos, tai nėra lengva deformuotis.Ši siena kalno dviračiu, kabykla tinka įvairioms progoms ir puikiai tinka tiek privačių, tiek ir dovanų teikimas draugus ir gimines.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: Geležis

Spalva: Juoda

Stilius: Reguliuojamas kablys, fiksuotas kablys

Pakavimo Sąrašas:

1pc* dviračių stovas prie sienos

4pcs* varžtai

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Erdvės Taupymo Dizainas: Šis kalnų dviratį prie sienos pakaba yra lengva įdiegti į įvairias sienų ir turi sustabdyti konstrukcijos, kuri išlaiko savo dviratį nuo grindų ir taupo vertingą erdvę jūsų garažo ar buto.

2.Patikima Apsauga: Laikykite savo kalnų dviračiu ir saugus su mūsų sienos, pakaba, sukurta su anti-rust didelio anglinio plieno, atsparūs rūdžių ir išlaikyti tvirtą struktūrą.Tvirtas ir patvarus bike rack suteikia ilgalaikio saugojimo pajėgumus ir nėra lengvai deformuojasi.

3.Optimalus Dviratis Apsauga: Užtikrinti, kad jūsų dviratis saugos ir švarą su mūsų sienos tvirtinama kabykla.Atsisveikinti su įbrėžimų ir žala, tuo pačiu išlaikant garažo ar buto plotas nemokamai ir organizuotas.Reguliuoti pakabą, kad tilptų bet kokio dydžio dviratį ir mėgautis lengva prieiga prie važiuoja.

4.Platus Progoms Tinkamas: Įdiekite šį kalnų dviratį prie sienos kabyklos ant kieto sienos savo garaže, namuose, kieme, terasoje, balkone, ar dviračių parduotuvėje.Aišku, iki grindų ploto, o rodyti savo dviratį stiliaus bet kokiai progai.

5.Didelis Dovanų Pasirinkimas: Laikykite savo kalnų dviračiu nuo žemės ir laikyti vertikaliai, naudojant šią sieną pakaba.Tai ne tik vietos taupymo sprendimas, bet taip pat ir puiki dovana dviračių sporto mėgėjams, kolegos, draugai ir šeimos nariai.Tvarkykite savo dviračius šiandien!

Techniniai Duomenys

Talpa (Apkrovos) Priekabos stovi
Kilmės Žemyninė Kinija

0 Atsiliepimai Šio produkto

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti *

1 2 3 4 5

Panašūs produktai

    • Nemokamas pristatymas Nemokamas pristatymas pagal užsakymą per €99
    • Klientų Aptarnavimas 24 Valandų internete galima parama
    • Pinigų Grąžinimas 100% Pinigų grąžinimo garantija
    • Grąžinimo politika 30 Dienų grąžinimo Paslaugos