Meniu


Multi-Funkcija Blynų Kepimo Mašinos/Automatinė Chapati Roti Blynas Tortilla Formavimo Mašina

€1 078.51 €1 135.27

Nemokamas pristatymas
Vardinė0Iš 5
Info
  • sku: d4931
Žymos

Produkto Savybės:

1. Šis blynas, todėl mašina gali padaryti kepti blynų, tokių kaip tortilla, pita, roti, chapati, antis, duona ir kt.

2. Šis blynas, todėl mašina gali padaryti įvairaus dydžio blynas, visos skersmens dydis yra 200-800mm storis 0,5-5mm reguliuojamas.

3. Blynas todėl mašina gali nustatyti šildymo temperatūra ir laikas pagal jūsų poreikius.Jis gali baigti paspauskite ir šildymo laiką per 0-99 sekundę.

4. Nonstick: lengva, išpardavimas, žymiai sumažinti produkto atmetimo rodiklis, išmetimo, be naftos, sumažinti gamybos sąnaudas.

5. Gatavo blynas yra ne juoda ir naftos, yra gerinimo spalvos ir tekstūros.

6. Ji sumažina gamyklos dūmai, gerina darbo sąlygas ir produktų kokybę.

7. Blynas priėmimo mašina, pelėsių, yra geros formavimo efektą, baigė blynas virti, nereikia orkaitėje dar kartą.

8. Blynas mašina yra pagaminta iš 304 nerūdijančio plieno.

9. Šis blynas priėmimo mašina turi hidraulinės ir oro slėgis dviejų modelių.Jei pasirinksite oro slėgio blynas mašina, jums reikia naudoti kartu su oro kompresoriumi.

Nustatyti Automatinio Kukurūzų Tortilla Priėmimo Mašina:

Tai chapati mašina yra naudojami priimant pasta kepta antis miltų pyragas, chapatti, kiaušinių pyragas ir įvairių miltų, pyragai.Jis gali baigti paspauskite ir sušilti veikia per 0-99 sekundžių automatiškai.Ši mašina priima automatinis temperatūros kontrolės sistema ir laiko kontrolės sistemos ,gali pagal poreikį, nustatyti temperatūrą ir laiką.

Prašome Atkreipti Dėmesį,:

Dėl to ši mašina, didelis ir sunkus, kainą svetainė yra paremta CFR sąlygomis, vežimas jūra iš Kinijos jūrų uosto į jūsų paskirties uostas; Kai prekių atvykti į savo paskirties uostas, jums reikės mokėti, kai kurios vietos uosto mokesčius ir muitų mokesčius, atlikti muitinės formalumus sau;

Prašome susisiekti su mumis nuo durų iki durų paslaugos kaina;jei norite tinkinti daugiau didesnio dydžio, Prašome kreiptis į pardavėją.

Pristatymo būdas:

1.Jei pasirinksite "pardavėjo pristatymas Metodas" mes galime padėti jums organizuoti vežimo jūra ir pristatyti į artimiausią jūrų uosto! - Jei CFR jūra, tai reiškia, kad, atvykus paskirties uostas, pirkėjas neprivalo mokėti paskirties uosto mokesčius (pvz., terminalo tvarkymo mokesčius, dokumentai, mokesčius, laikymo mokesčiai, ect), mokesčių atlikti muitinės formalumus ir pasiimti prekes patys.

2.Jei pasirinksite "Iki Express" mes galime padėti jums organizuoti vežimo tarptautiniais express (tokių kaip DHL / TNT/ FEDEX /ARAMEX, ECT) ir tiesiogiai pristatyti į jūsų adresą ("nuo durų IKI DURŲ PASLAUGA)!Jei siuntos, express, po atvykimo , pirkėjas reikia tik mokėti mokesčius ir padėti laivybos kompanija, atlikti muitinės formalumus, yra gerai.

3.Jei pasirinksite " Oro " mes galime padėti jums organizuoti vežimo lėktuvo ir pristatyti į artimiausią oro uostą!atvykus į oro uostą , pirkėjas neprivalo mokėti mokesčius, atlikti muitinės formalumus ir pasiimti prekes patys. (YAO)

prašome atkreipti dėmesį :

1. Jei produktas yra atnaujinama, mes atsiųsime naujausias stilius.Išvaizda gali keistis, bet pagal parametrus ir funkcijas, lieka nepakitusios.

2. Jei gamybos proceso metu, mechaninė produktų, reikalingas suvirinimui.Ten bus šiek tiek suvirinimo žymių tuo suvirinimo taškas.Tai yra normalu, o ne trūkumas.Jei jūs nieko prieš, prašau savo užsakymą kruopščiai.arba kreipkitės į pardavėją, kad patikrintų išsamų vaizdą.

3. Visos mašinos dydis ir svoris matuojamas mūsų rankose,gal turi kai kurių nuokrypis,prašome don ' t protus

Techniniai Duomenys

Priedai Mentele
Įtampa (V) 220V
Kilmės Žemyninė Kinija
Prekės Pavadinimas LEWIAO
Galia (W) 1600W
Modelio Numeris XW20
Funkcija Minkyti Tešla
Medžiaga Nerūdijančio Plieno
Storis Nuo 0,5-5mm reguliuojamas
visos skersmens dydis 200-800mm
Gebėjimai Dirbti Dubenį (Taurė) Nuo 0,5-5mm reguliuojamas

0 Atsiliepimai Šio produkto

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti *

1 2 3 4 5

Panašūs produktai

    • Nemokamas pristatymas Nemokamas pristatymas pagal užsakymą per €99
    • Klientų Aptarnavimas 24 Valandų internete galima parama
    • Pinigų Grąžinimas 100% Pinigų grąžinimo garantija
    • Grąžinimo politika 30 Dienų grąžinimo Paslaugos