Meniu


Merginos, Santa Claus Sijonas Merginos Kalėdų Suknelė Be Rankovių Cosplay Kostiumas Su Žaliuoju Raudona Etape Suknelė 2-12 Metų Amžiaus, Purus Suknelė

€20.12 €28.74

Nemokamas pristatymas
Vardinė0Iš 5
Info
  • sku: d65376
Žymos

Pridėti elegancija ir žavesio jūsų vaiko atostogų garderobą.Pagamintas su oda-draugiškas medžiagų ir suprojektuoti taip, kad ne susiaurinti įstaiga, šios suknelės tinka daugelis scenos.

Gaminio medžiaga: poliesteris + nailonas + tiulio

Gaminio dydis: Rekomenduojamas aukštis-90-1055cm

Produkto amžius: 2-12 metų amžiaus

Produkto svoris: apie 400g

Produktų Sąrašas:

1*suknelė

1*apsiaustas

1 pora*kojinės

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Sveiki Kalėdų stilius: mielas dizainas ir purus hem padaryti ją jaustis kaip princesė, o sijonas suteikia turtingą ir įdomus atmosferą, kad bet kokia šventė, tai sijonas bus jūsų mergina, blizgesį ir išsiskirti ne bet kurios šalies ar rinkimą.

2.Santa Claus elementus: Padidinti savo atostogų išvaizdą su žavingas Santa Claus sijonas, pagamintas su purus tiulio ir rankovių tutu lengvai komfortą.Duok savo apranga švenčių touch elegancija su šiuo būtina turėti papildymas.

3.Ilgalaikis Įdomus: Jūsų vaikas bus meilė tvirlingas šiame merginos kalėdų senelis sijonas pagamintas su oda-draugiškas, poliesteris, nailonas, ir tiulio.Bekvapis ir tvirtas audinys puikiai tinka vaikams, ir nusidėvėjimui atspari konstrukcija.

4.Patogus ir Glostantis: Mėgaukitės patogus ir gražus nešioti per švenčių sezoną su mūsų mergaičių Santa Claus sijonas.Jos didelės, elastingas audinys suteikia reguliuojamas tinka, suteikiant teisę sumą sandarumą, be traukiasi savo kūną.

5.Multi-Naudoti Švenčių Sijonas: Paversti jūsų little girl apranga į gimtadienio tema šalis, arba atostogų kostiumas su šios merginos Kalėdų Senelis sijonas.Idealiai tinka Kalėdų, Helovinas, vaidmuo žaisti, teatro, fotografijos, ir daug daugiau kartų.

Techniniai Duomenys

Lytis Kūdikių Mergaitės
Medžiaga MEDVILNĖS
Kilmės Žemyninė Kinija
Sezonas Vasaros
Departamentas Pavadinimas Kūdikių
Modelio Numeris Merginos, Santa Claus Sijonas
Modelio Tipas dryžuotas

0 Atsiliepimai Šio produkto

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti *

1 2 3 4 5

Panašūs produktai

    • Nemokamas pristatymas Nemokamas pristatymas pagal užsakymą per €99
    • Klientų Aptarnavimas 24 Valandų internete galima parama
    • Pinigų Grąžinimas 100% Pinigų grąžinimo garantija
    • Grąžinimo politika 30 Dienų grąžinimo Paslaugos